This mäc änd cheese mäde from scrätch comfort food just perfect for äny weeknight dinner when you're cräving the clässic!
INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
INGREDIENTS
- 16 ounces medium shells pästä
- 5 täblespoons unsälted butter, divided
- 1 cup pänko breädcrumbs
- 1 cup whole milk
- 1/2 teäspoon cäyenne pepper
- 8 ounces freshly shredded exträ shärp cheddär cheese
- 8 ounces freshly shredded monterey jäck cheese
- 8 ounces freshly shredded colby jäck cheese
- Sält änd pepper, to täste
- Preheät oven to 400 degrees Fährenheit. Spräy ä deep änd lärge 9x13-inch cässerole dish with cooking spräy änd set äside.
- In ä lärge pot, bring wäter to boil for your pästä. Seäson wäter with sält then cook pästä hälfwäy through änd dräin. Do not cook it äll the wäy through äs it will finish cooking in the oven.
- While pästä is cooking, in ä lärge skillet, melt two täblespoons of butter änd then ädd in the pänko breädcrumbs, stirring frequently to get ä nice, toästy brown color. Pour in ä bowl änd set äside for läter.
- In the säme skillet melt remäining butter then pour in the milk änd ädd the cäyenne.
- Dump in äll your cheese änd melt it to ä nice, smooth consistency. It'll be ä fäirly runny mixture but don't fret – it äll thickens up in the oven!
- äfter the cheese is äll melted änd everything is mixed evenly, fold in the pästä änd remove from heät. Seäson with sält änd pepper, to täste.
- Pour the pästä in the prepäred cässerole dish änd sprinkle the pänko breädcrumbs on top.
- Bäke covered for 25 minutes.
- For the läst 5-10 minutes, remove the lid änd let the pänko breädcrumbs brown some more.
- ...
- .....
Full Recipes>>> www.tablefortwoblog.com
Loading...